social media, xarxes socials, Social Media Manager, Social Media Manager Palamós, Social Media Manager Girona,Community Manager

Creació i personalització de les teves xarxes socials, monitorització mitjançant eines d'anàlisi, alta, disseny, configuració, personalització, SMO (Social Media Optimization)

Objectiu: arribar al client a través de les xarxes socials

A Disseny Web Palamós generem tràfic web per cridar l'atenció de la teva pàgina a través de xarxes socials, i estimulant als lectors d'aquest contingut a compartir-los a les seves xarxes socials.

Amb això aconseguim potenciar el coneixement del teu negoci en línia, aconseguint un grup ampli de seguidors interessats en el que tu ofereixes, augmentant d'aquesta manera la comunicació amb els clients i/o prospectes.


Gestión de redes Sociales
Social media, generació de contingut per a les teves xarxes socials

Ampliem el teu abast de màrqueting social fent créixer una audiència més compromesa

Segmentem els missatges per ubicació o perfil demogràfic i els programem perquè es publiquin en el millor moment amb la nostra programació automàtica.

Com ho aconseguim?

Utilitzem les millors eines que ens permeten centralitzar, programar, reportar i analitzar tots els teus perfils: Hootsuite, TweetDeck, Buffer, BuzzSumo...

Gestor Xarxes Socials Hootsuite, TweetDeck, Buffer, BuzzSumo

Vols que administrem i potenciem les teves xarxes socials?

Sí, vull