SEO, SEM, SEO palamós, SEO Girona, SEM Palamós, SEM girona

Optimitzar i posicionar el teu espai web. Especialistes en posicionament web SEO SEM, Agència Adwords i anuncis en xarxes socials. Google Adwords, Bing Ads, Twitter Ads...

Optimització per a cercadors o SEO (Search Engine Optimization)

SEO, optimització per a motors de cerca, posicionament en cercadors o posicionament orgànic, és el conjunt de tècniques per millorar la visibilitat d'un lloc web en els resultats de cerca orgànics dels diferents cercadors.

Com pots augmentar les probabilitats que la teva web aparegui entre els primers resultats gratuïts? Tot es resumeix en una paraula: la qualitat.

A Disseny Web Palamós ajudem a que els cercadors trobin i comprenguin de què tracta el teu lloc web, creant contingut rellevant i de qualitat.

Màrqueting en cercadors o SEM (Search Engine Marketing)

SEM o màrqueting en cercadors, és la disciplina que s'encarrega de la contractació, gestió i anàlisi dels enllaços patrocinats en els cercadors.

Creem anuncis de gran rellevància perquè "guanyin" el lloc més alt en la pàgina de resultats de cerca, no tot es limita a la licitació.

Amb una campanya de publicitat basada en cerques ben pensada i executada, podràs arribar a clients que en aquell mateix instant estiguin buscant el que tu ofereixes.

A Disseny Web Palamós t'oferim un servei d'assessoria SEO que t'informa de l'estat actual del posicionament de la teva pàgina web i les accions necessàries per millorar-lo.


VOLS QUE ANALITZEM EL TEU ESPAI WEB I L'OPTIMITZEM PER ALS BUSCADORS?

SÍ, VULL