hosting web, hosting web palamós, hosting web Girona, SSL

Plans de Hosting, Cloud sobre la millor tecnologia SSD NVMe, SSL Let's encrypt, Versions PHP 7.0, 7.1, 7.2 i 7.3, Registre de Dominis, redireccions

Allotjament Web (Hosting)

L'allotjament web (en anglès web hosting) és el servei que proveeix als usuaris d'Internet un sistema per poder emmagatzemar informació, imatges, vídeo, o qualsevol contingut accessible via web.

Perquè un HOSTING pugui utilitzar les funcions d'accés web per navegador i e-mails ha de tenir associat a un DOMINI.

A DISSENY WEB PALAMÓS t'oferim Plans de Hosting d'última generació: Cloud sobre la millor tecnologia SSD NVMe


Amb el suport de : logo cdmon hosting disseny web palamós


¿VOLS UN DELS PLANS D'ALLOTJAMENT MÉS RÀPIDS DEL MERCAT?

SÍ, EL VULL
Per què triar un hosting a DISSENY WEB PALAMÓS?

Sense permanència

Volem estar amb tu, però sempre que tu també ho vulguis. A Disseny Web Palamós no tindràs cap permanència. Dóna de baixa el teu servei en qualsevol moment.

Plans flexibles

Canvia de pla en qualsevol moment. Ens adaptem a si necessites contractar més o menys servei. Si tu creixes el teu pla també.

SEO friendly IP espanyola

A la nostra innovadora tecnologia, que et dóna la màxima velocitat, sumem que tots els nostres hostings estan allotjats dins territori espanyol

Hosting segur SSL

La seguretat és el primer. Contracta un certificat de seguretat SSL i la informació dels teus clients viatjarà de forma segura. Aconsegueix la seva confiança i la de Google.

Migració web gratis

Venir a Disseny Web Palamós és molt fàcil, et migrem la web gratuïtament. Ens assegurem de fer el traspàs de manera ràpida, segura i sense preocupacions.

FPM

FPM significa FastCGI Process Manager, és una tecnologia molt útil. Optimitza les webs, augmenta la velocitat de càrrega i ajuda a millorar el SEO, de la teva pàgina web.